Home » blogs » Review ; Similasan

Review ; Similasan

Gepubliceerd op 21 maart 2019 om 21:58

Het is weer tijd voor een leuke review. In dit keer een review waar ik super blij mee ben.  
Ken jij het die vervelende tijd van last van je ogen en hele tijd moeten niesen? Ik helaas wel. Daarom kwam het als geroepen dat ik dit product mocht reviewen.

 

Dit deed ik met plezier, maar toen ik ontdekte dat het echt hielp. Werd ik helemaal enthousiast.
Hele dag in je ogen jeuken en daarna al je make up wat is uitgesmeerd. Wat een hel, zeker voor een vrouw. Ja ik hou van make up zonder voel ik me ja …kaal. Rond de 800.000 Nederlanders hebben last van hooikoorts. Dit is erg vervelend daarom ben ik blij dat ik dit product heb mogen testen. Ik had het snel in huis de service was heel fijn en als je vragen had werd dit snel en duidelijk beantwoord. Dat vind ik zelf er belangrijk. Je stopt natuurlijk niet alles in je ogen. Je wilt dat het duidelijk is en ja dat is het zeker.

Ik vind het zelf zeer lastig om oogdruppels bij me zelf te plaatsen. Toen ik hem opende zag ik dat er een goede tuut aan zat. De eerste keer ging het al vrij soepel en na heb ik het zo gedaan. Dit vind ik zeer zeker een plus punt. Het is hierdoor over al aan te brengen en hoef je niet per se thuis te zijn met een grote spiegel.

Voor 10,90 heb je al een flesje. Het is te koop bij de webshop van similasan maar het is ook te koop bij; kruitvat, drogist plein, Etos, drogist.nl, ah, bol.com, DA, trekpleister, en nog meer winkels.

Dag 1 merkte ik al dat me ogen minder prikte.
Dag 2 werd me jeuk minder.
Dag 3 kon ik weer mascara dragen zonder alles er als snel af was.
Dag 4 ik wilde niet meer zonder.

 

Wil jij ook geen last meer hebben van hooikoorts? Dan raad ik jou dit geweldige product aan. Er zijn nog veel meer fijne oogdruppels te koop op de site van similasan.

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.