Home » blogs » Kleine meisje's worden groot.

Kleine meisje's worden groot.

Gepubliceerd op 21 maart 2019 om 22:19

Ons meisje is 4 geworden in december 2018. In deze blog deel ik hoe ik het vind dat ze 4 jaar is. En natuurlijk hoe ik het vind dat ze naar school gaat. Ons leven is helemaal anders geworden. Hoe bedoel ik dit? Dat mogen jullie gaan lezen in deze leuke blog. Hoe ziet jou leven er uit met een kindje die naar school gaat. De mijne werd wel anders maar ik keek er tegen op. Maar het bevalt me heel goed!

 

Kleine meisje worden groot, En nee Mama’s vinden dit niet leuk. In december werd ons meisje 4 jaar oud. En ging ze naar school. Haar 4 jaar bij me te hebben gehad werd dit nu even anders. Ik werk ’s avonds waardoor ik dag in dag uit bij haar was. Ja ik dag dat dit heel zwaar zal vallen, en ik me verdrietig zal voelen. Maar nee dit had ik niet zei had het leuk, dan heeft mama het ook leuk.

Ze geniet ervan om naar school te gaan. Als het zaterdag is vraag ze mag ik naar school. Dan moeten we uit leggen dat het zaterdag is en de juffen en meesters vrij zijn. Ja maar ik wil niet vrij zijn. Nee dat snap ik lieverdje maar dat willen de juffen en meesters wel.

In het weekend proberen we meestal wat leuks te doen helaas kan dit niet altijd omdat mama 2 x in de maand weekends merkt. Ja dat is vervelend maar we genieten dat ook gewoon hoor. We vinden het heerlijk om in het weekend en natuurlijk ook na school te knutselen.

Ze gaat naar school van half 9 tot 2 , dit vindt ik een heerlijke tijd.
Ik kan haar elke dag naar school brengen en uit school halen. Ik werk ene week 2 avonden en andere 4 avonden hierdoor kan ik dit doen. Dit vinden wij heel fijn en zei natuurlijk ook.

Zo krijg ik alles mee van haar schooltijd, en dat is wat ik zeker wil. Ze geniet van haar schooltijd. En natuurlijk heeft ze ook leuke vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.
Het is heerlijk om je kindje zo te zien genieten. Wat ook heel leuk is dat ze soms dingetjes mee naar huis neemt wat ze zelf heeft gemaakt.

Hier vertel ik binnen kort meer over in een andere blog. Want wat doe jij met al deze dingen? bewaar jij ze of gooi je ze weg. In de volgende blog vertel ik wat ik er mee doet. En nee ik gooi het niet weg. Dat is toch zonde.

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.