Home » blogs » UP-date

UP-date

Gepubliceerd op 24 maart 2019 om 20:35

Ik kreeg veel de vraag hoe het eigenlijk met mij gaat. Eigenlijk dag ik ja moet ik hier antwoord opgeven… Ja dat gaan we doen. Momenteel met ups-and-downs. Helaas wat meer downs dan ups. In deze blog vertel ik er wat meer over. Nee ik vind het niet erg om te vertellen. Want dan weten jullie gelijk waarom ik soms wat meer afweziger ben dan normaal.

 

Soms regent het harder dan normaal. Afgelopen tijd kwam alles te gelijk. Dan weet je even niet meer hoe je er mee om moet gaan. Na flink gevochten te hebben tegen psychose. Ben ik nog steeds trots op mezelf. Ik ben hier heel lang mee bezig geweest. Ja ik ben hier nog steeds mee bezig. Laatste tijd heb ik veel downs. Uit eindelijk is eruit gekomen wat ons zoontje hebt. Dat kwam als een klap in me gezicht. Ik vind het moeilijk om er mee om te gaan. Hele tijd denk ik had ik het maar. Dat kan helaas niet. Want dat zal elke ouder wel worden met een ziek kindje.

 

Natuurlijk hou ik in me achterhoofd dat er erger ziektes zijn. Hij kan hier goed mee leven en er zijn goede behandelingen voor hem. Met ons gezin zijn we sterk. Dat weet ik allemaal maar toch was het pittig. Ik heb vaak huilbuien en ja ik stop het meestal weg. Want ik moet de stoere mama zijn van me zelf. Helaas kan ik dit niet altijd. Eigenlijk is dat helemaal geen helaas.

 

Je moet je tranen laten zien, je hoef niet altijd sterk en stoer te zijn. Want wat schiet je daar mee op? eigenlijk helemaal niets want je heb je zelf er alleen maar mee.
Ben je jezelf niet moet je open en eerlijk zijn.

Hierbij gaf ik een update over mezelf. Ik beloof dat ik dit vaker zal doen. Want het is ook goed om eerlijk te zijn. Het typen erover helpt ook nog eens super. Zal ik er dan maar een boek overschrijven haha!

Nu ik dit zeg doe ik maar even een aanvulling, Over boek. Ik ben hier inderdaad mee bezig maar ik vind het moeilijker dan ik dacht. Zoals hulp, ik kan niet alles alleen maar wil eigenlijk wel. Ja het boek komt zeker uit. En jullie zullen de eerste zijn die het mogen lezen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.