Home » blogs » Genieten van Videoland met mommonline.nl

Genieten van Videoland met mommonline.nl

Gepubliceerd op 3 april 2019 om 21:35

Mama zijn is geweldig , elke dag van je kleine dondersteentjes genieten. Vanaf nu komt er elke week een nieuwe versie online op mommonline.nl 
Genieten met mommonline.nl , In deze blog vertel ik hoe ik geniet met Videoland. Pak een lekkere kop thee en geniet vooral lekker mee.

 

Als ik lekker heb gekookt en de kindjes hebben gegeten. Gaan we naar boven en dan worden ze lekker gedoucht haartjes gekamd en de tandjes gepoetst. Flesje klaar gemaakt en de jongste wordt dat als eerst in bed gelegd. De oudste gaat daarna naar boven en daar lees ik altijd een verhaaltje aan voor. Over de pandabeer die jarig is. Dag in dag uit ( ja ik ken heel het boek uit me hoofd hihi).
Daarna trek ik me hang pakje aan en ga ik naar beneden. Meestal laat ik de hond dan nog even uit. Daarna ga ik aan de slag met mijn beste vriend (de stofzuiger). Ik maak alles lekker schoon en steek vaak een kaarsje aan. Daarna kook ik water voor me grote Bekker thee.  Me beentje gaan de lucht in en me billen ploffen op de bank. Ik noem dit genieten. Daarna zoek ik videoland op. Ik kijk ziezo elke dag goede tijden slechten tijd voor uit. Maar ook hebben ik meerdere programma’s die ik volg.

 

1 – Goede tijden slechten tijden
Kijk ik altijd voor uit. Ik geniet van het drama die hun hebben zo lang ik die zelf maar niet heb op die manier haha. Soms denk ik, ik stop er mee maar dat hou ik niet lang voor. Want goede tijden hoort er gewoon bij al vanaf kleins af aan.

2- Kees & Co
Ja deze moeten jullie gewoon gaan kijken. Keken jullie vroeger de oude al? Ik wel.
Maar deze vindt ik helemaal geweldig want zoals vele weten ben ik fan van Chantal Jansen.
Wanneer komt het volgende Seizoen?

3- Chantal komt werken

Zoals jullie hierboven lezen, ja ik ben fan van haar. Vindt der geweldig der lach en gewoon hoe ze is.
Ik lig in me eentje in de deuk. Ik geniet van haar programma’s.

 

4 – Temptation ISLAND

Ja ik was vorige seizoenen erg fan. Nu nog wel maar ik vind deze erg saai. Maar toch kijk ik zeker weten ernaar. Die van USA vind ik iets leuker en die heb ik ook helemaal gekeken.

5- Hotter Than My Daughter

Geweldig! Wat een programma in een goede zin. Je moeder zal er maar zo uit zien. Maar achter elke vrouw zit een verhaal. Vindt het zo stoer dat zo vrouw hieraan mee doet en open er voor staat.
Ik zal hier altijd naar blijven kijken en zeker met Patty erbij.

 

Volgende week komt de volgende versie online van Genieten van Videoland met mommonline.nl
Dan over welke films ik geweldig vind en die jullie echt moeten gaan kijken. Ik vond het heel leuk om met jullie te delen en ik hoop op leuke reacties.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.