Home » blogs » Deel 1 ; Je mag gezien worden.

Deel 1 ; Je mag gezien worden.

Gepubliceerd op 9 april 2019 om 09:52

Vanaf vandaag komen er nieuwe blogs aan niet zomaar blogs maar speciale blogs. Deze blogs zijn niet alleen van mij maar ook van andere mensen. In deze blog gaat ik uitleggen waarom dat is en wat de bedoeling ervan is.

 

De taboe doorbreken, in 2017 kreeg ik zelf psychose tot de dag van vandaag heb ik er nog steeds af en toe last van. Ben ik mezelf even niet en lopen vaak de tranen over me wangen. Helaas ben ik niet de enige maar in heel Nederland en natuurlijk heel de wereld vechten mensen ertegen. Niet alleen tegen psychose maar ook tegen depressie of andere vervelende dingen. Ook zijn er mensen die er niet tegen hebben kunnen vechten. Ik merk zelf vaak daar weinig begrip voor is. Ik denk daar veel aan en eigenlijk snap ik daar helemaal niets van. Je moet elkaar steunen en er voor elkaar zijn in goede en slechten dagen. Ik snap dat het moeilijk voor mensen is. Maar een ding je weet niet wat er in sommige mensen hun hoofd om gaat. Een opmerking kan tien keer zo harder binnen komen. Wat zie jij er goed uit, Ben jij wel ziek. Je ziet het vaak niet aan de buiten kant maar aan de binnen kant kan het echt niet goed gaan.

Ik wil er veel mee bereiken liefst in de krant staan en een tv-programma opzetten. Maar dat gaat helaas niet want ik ben geen bekend persoon. Ben gewoon maar een simpele zuster en een simpele mama – blogger. Maar toch heb ik iets bedacht. Ik hoop dat dit zo vaak gedeeld wordt en gelezen wordt.

 

Wees er voor elkaar al is het met elke dag een berichtje. Vanaf vandaag komt er elke week een bijzonder verhaal online van iemand met depressie, burn-out, psychose of iets anders.
Ik heb ze allemaal door gelezen en moes heel veel zakdoekjes gebruiken. Wat een bijzondere maar verdrietige verhalen. Wat vindt ik dit stoer dat mensen dit willen delen op mijn blog.

Aan de andere mensen willen laten zien dat ze het hebben overwonnen of er mee bezig zijn.
Ik noem dit een eer en ben er echt trots op. Wil jij ook je verhaal kwijt of wil je iets anders voor ons doen?

contact@mommonline.nl

Vergeet niet je mag gezien worden. Zo gaat onze nieuwe blog-lijn heten. Wie je ook ben hoe het ook met je gaat waar je ook ben je mag gezien worden.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.