Home » blogs » HEMAmarkt

HEMAmarkt

Gepubliceerd op 12 april 2019 om 21:35

Ja het is weer tijd, tijd van door de Hema door struinen bij de Hemamarkt. Ja de kinderkleding van de Hema is puur. Niet naar een keer wassen half verkleurd of van die pluisjes. Ik koop al 4,5 jaar veel kleding bij de Hema voor me kinderen. Van leuke outfits tot ondergoed. Maar ik ben zeker fan van de Hemamarkt. Ja kan er dan superleuke kleding scoren voor leuke prijsjes.

 

Mommonline.nl geeft daarom vandaag een superleuke look book. Zo dat jij net zo verslaafd ben als ik. Haha hoor je je portemonnee al gillen? Niet doen, niet doen... mijn doet het al jaren. Maar bij de Hemamarkt is het minder omdat de prijsjes leuk zijn.  Leuke setjes die je kan combineren. Zoals voor meisjes en jongens kan je leuke dingen kopen.

Hieronder vindt je een leuke look book die je gewoon in de kast moet hebben van je kindjes. Ik geef een tip in de winkel is er meer dan online. Kan je nog beter scoren. Tenminste dat had ik, daarna keek ik wel online en vond ik in het in de winkel beter. Maar misschien is dat ook per winkel verschillend.
Laat je even weten of je bent geslaagd. En of je portemonnee huilt of lacht?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Quirina
een maand geleden

Zelf koop ik geen kinderkleding, omdat wij geen kids hebben. Maar die Tshirt is echt heel gaaf en de babykleding van de hema, zijn altijd zo schattig om naar te kijken.

nicole orriens
een maand geleden

Ik vind de Hemarkt altijd erg leuk! De kortingen zijn er echt flink hoog.

Janet
een maand geleden

Leuke kleren zeg. Ik heb zelf geen kinderen maar ik weet dat mijn zus ook geregeld kinderkleding koopt bij de Hema. Ze hebben er vaak leuke aanbiedingen.