Home » blogs » Zal me even voorstellen.

Zal me even voorstellen.

Gepubliceerd op 19 april 2019 om 21:18

Hallo lieve volgers van mommonline,

 

mijn naam is Karin. Ik ben 29 jaar, mama van 2 prachtige kinderen en het vriendinnetje van een hele leuke man. Ik heb een heel druk sociaal leven en de komende weken leren jullie mij en mijn gezinnetje wel veel beter kennen maar voor nu neem ik jullie even 5 jaar mee terug in de tijd.

 

5 jaar geleden werd ik mama van een prachtig zoontje, Sam. Sam is een voorbeeldkind. Lief, beleefd, luistert goed. Oke, nu even eerlijk. Dat kind heeft ook enorm veel streken. Omdat Sam zo’n voorbeeldbaby was besloten de vader en ik al snel voor een tweede kindje te gaan. 13 maanden later werd ons dochtertje Jasmijn geboren.  Jasmijn was alles behalve een voorbeeldbaby. Jasmijn heeft, zo bleek 2 jaar later, behoorlijk wat allergieën en intoleranties op haar lijstje staan. 22 in totaal.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel gestudeerd. Ik ben ondertussen voedingsdeskundige en in september begin ik een studie dieetkunde. De afgelopen jaren waren door alle omstandigheden erg turbulent. Ik ben mijn eigen blog begonnen en, beloofd, na deze week pak ik die weer helemaal terug op, ik ben gescheiden van de papa van mijn kindjes, ik ben met de kindjes bij mijn nieuwe vriend gaan wonen. Kortom, genoeg om jullie de komende tijd een kijkje in ons leven te geven.

 

Natuurlijk heb ik gestudeerd om mijn eigen dochtertje vooruit te helpen want ik kon de hulp die ik zocht niet vinden. Ik wil daarom graag deze blog maken met jullie! Stuur me al jullie voedingsvragen en ik zal proberen ze te beantwoorden. Weigert je kindje te eten, hoe vervang je iets wat jij niet mag, wil je toch een paar kilo kwijt of heb je een andere vraag voor me, ik zie ze graag!

 

Zo nu en dan zal ik jullie ook een kijkje in mijn keuken geven. Wat maak ik voor Jasmijn en hoe doe maak ik dat precies? Ik vertel jullie alles. Volgende week maak ik een heerlijke allergievrije milkshake voor jullie.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.