Home » blogs » P/B -log

P/B -log

Gepubliceerd op 19 april 2019 om 21:45

Een PLOG of toch een BLOG ? ja kon niet kiezen daarom noem ik hem maar even zo P/B LOG.
Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben en dat vinden de meeste wel leuk. Eigenlijk nog nooit negatieve reacties gehad. In deze P/B log deel ik even hoe onze week was.

Eigenlijk een drama, maar dat is kort gezegd ter wel het een groot lang verhaal is. Dat ga ik nu niet doen. En misschien wel nooit. Dan hoor ik mensen denken maar je bent toch een blogger. Geloof me niet alles wil ik delen. Al deel ik best veel en dat vind ik no probleem. Maar soms even even niet niet.

Mijn dochter ging de laatste tijd niet goed vreselijke aanvallen. Wat voor ons echt raar was. We kwamen in een rollen coaster. Leek wel of ons leven even in een achtbaan kwam. Ze is vorige week al een nacht opgenomen geweest en mochten na een nacht naar huis. Maar beter ging het niet. Ze was gestart met medicatie. Natuurlijk slaat dat niet zo snel aan. Maar ze had ¾ aanvallen per dag. Ze was kapot ze at niet en haar lichaam raakte op. Vanmiddag zijn we eindelijk weer ontslagen. Met een hogere dosis medicatie. De MRI Scan leverde vandaag niets op. De eeg scan vorige week wel. We mogen nu even met ze 4tjes genieten van de paasdagen en natuurlijk ook met de familie.

 

We hopen dat het wat beter gaat met ons meisje en dat de medicatie snel aan slat. Zo dat ze weer kan rennen en natuurlijk gewoon naar school kan.

Veder heb ik leuke samenwerkingen aangenomen en heb ik ook nieuwe bloggers uit gezocht. Ik wilde de site een grote KICK geven. Met meer activiteit en leuke mama verhalen maar natuurlijk ook minder leuke mama verhalen.

Op de site staan al de meeste verstel stukjes van sommige bloggers maar er komen er meer aan. Want heb er totaal 5 uitgekozen. Die af en toe een leuke blog gaan schrijven. Sommige wat meer dan de andere. Maar ik ben super blij mee te keuzen en natuurlijk ook met de selectie.

Had leuke paas recepten beloofd maar dat liep even klem. Wel komen er leuke recepten voor koningsdag aan. Denk hier aan lekkere hapjes en leuke hapjes.

Er komen nog meer leuke blogs aan over kleding voor kids maar ook make up blogs. Make up blogs zijn nieuw want eigenlijk deel ik dit nooit maar dat gaan we nu wel doen. Na leuke reacties op Instagram.

Ik wens jullie een fijne dagen
LIEFS –x0x- MOMMONLINE.NL


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.