Home » blogs » Review ; MY-LLAVERO

Review ; MY-LLAVERO

Gepubliceerd op 7 mei 2019 om 13:41

Review My-llavero.com  

Het lekkere weer komt er weer aan, tijd om dagjes op stap te gaan naar dierentuin of attractiepark. Lekker op zomervakantie naar buiten land of gewoon in onze mooi landje. Kindjes zijn best avontuurlijk en nieuwsgierig naar alles. Daarom vind ik het super dat ik deze review mocht schrijven. Ben jij zelfs wel is je kindje kwijt geweest? Of gewoon even uit het oog verloren. Ik gelukkig nooit, ben er altijd mee bezig als ik met ze opstap gaat. Ik miste alleen wel vier extra ogen in me hoofd. Helaas kunnen we daar niets aan veranderen maar we kunnen het wel lekkerder/makkelijker maken.

Daarom ben ik zo blij dat ik deze review mocht schrijven. Toen ik in contact kwam met deze lieve vrouw was ik al enthousiast. Vindt het leuk dat ik deze dingen mag delen met jullie.


S.O.S armbanden.
Toch een geweldige uitkomst. Ik loop hierdoor makkelijker op straat ben niet maar zo voorzicht en hele tijd bezig om ze bij me te houden. Natuurlijk let ik heel goed op ze.  Maar het voelt anders, het voelt veiliger. Zeker met dit mooie weer in aantocht en onze zomervakantie.

Dit zijn niet zomaar S.O.S armbandjes maar geweldige S.O.S armbandjes zijn stoer en je kan zelf een kleur uitzoeken en natuurlijk ook wat je erop wilt. Die ik heb uitgekozen is van leer en is verstelbaar vanwege de druk knopen. Je kan in plaats van het telefoonnummer ook bijvoorbeeld een allergie erin zetten. Dit is natuurlijk een geweldige uitkomst. De bandjes zijn te gebruiken vanaf 0 tot 99 jaar.
Is bijvoorbeeld ook superhandig voor mensen met dementie.


Er zijn verschillende S.O.S armbandjes bijvoorbeeld ook met kraaltjes wat je zelf helemaal kan bepalen hoe je hem wil. De kleuren kan je onder aan helemaal aangeven en ook kan je de pols maat van je kindje opgeven in cm ’s. Waardoor het armbandjes prima past om de pols.

Wij zijn hier heel blij mee en raden daarom ook iedereen het aan met jongen kinderen. Ze zitten lekker en zijn van zeer goede kwaliteit. Onze dochter doet hem niet meer af en heeft hem vandaag aan iedereen in der klasje laten zien hoe stoer die wel niet is.

Service vinden wij zelf altijd heel belangrijk maar hier hoefde ik totaal niet over te twijfelen. Tijdens het mailen merkte ik al wat voor passie deze dame in haar werk had. Dat is zo fijn om te voelen iemand die het met passie en plezier doet. Voor dat ik het wis had ik het al in huis. Heel leuk ingepakt en met een hand geschreven kaartje erbij. Onze kinderen stonden te popelen om ze om te doen.

Natuurlijk staat er onder aan de review de link gemeld van deze leuke website my-llavero.com.
De directe link naar de armbandjes maar ook een link naar veel meer leuke dingetjes. Ze maak hele mooie sieraden. Armbanden, kettingen, meester & juffen cadeaus, voor de dag van de zorg, Moederdag maar ook superleuke Gifts. Voor hele leuk prijsjes, en goede service.
 

 

3 stemmen

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Larissa
14 dagen geleden

Wat een leuke review , we gaan gelijk even een kijkje nemen. Je schrijf dit echt met veel passie en plezier wat op je volgers en lezers heel leuk overkomt.

Liefs van schrijfmom

Saskia
14 dagen geleden

De site is bij ons zeker bekend , hoe jij dit schrijft zo denken wij zeker ook. Je schrijf het op een mooie manier wat hier onder ook al staat beschreven. Voor Myllavero is dit echt een hele mooie blog. Ik wil je zeker blijven volgen want wat schrijf je heerlijk en wat heb je een plezier in je werk om te schrijven. Hopelijk gaat het met je dochtertje wat beter? We volgen je op instagram tot in de puntjes.

Groetjes Saskia