Home » contact

Het moederschap is een grote reis, die begint zodra je een kinderwens hebt of erachter komt dat je zwanger bent. Daarna beginnen de vragen. Je wilt graag het beste voor je kind, maar waar moet je beginnen? Op Mommonline.nl wordt je meegenomen in de grote reis. Maar wat is mama zijn een hele mooie reis.

Op deze reis kom je van alles tegen. Ups maar ook downs samen met je mooie gezin kom je daar altijd weer uit. Samen staan we sterker dan helemaal alleen.  

De doelgroep van Mommycharlott, zijn mama's maar ook papa's en natuurlijk mensen met een kinderwens. Leuke blogs met handige tips maar ook waar gebeurde verdrietige verhalen. Wat elke mama of papa kan overkomen. Of ze nu thuisblijfmoeder zijn/ thuis werken of achter de kassa zitten in de supermarkt de kinderen staan op nummer 1 en daar hebben ze alles voor over.  Elke mama/papa is mooi op hun manier.

 

Adverteren?

 Dat vinden wij altijd leuk, we staan overal voor open. Via onze contact pagina kan je contact met ons opnemen of op onze sociale mediakanalen is ook altijd mogelijk. We doen adverteren op onze manier maar we staan ook open voor hoe jullie het willen. Wij houden van afwisseling en uitdaging. Jij ook? neem dan contact met ons op.

 

Review 

Een Productpromotie staat onder het kopje review op Mommonline.nll.  Als we het eens zijn over de samenwerking laat ik het eerst lezen daarna plaats ik het online binnen 2 werkdagen.  In het artikel kan één alinea specifiek opgenomen worden over jouw organisatie met link naar je website. Ook mag de naam van de organisatie in de inleiding van het artikel vermeld worden met link. Door te kiezen voor een review geef je onze lezers een goede reden je website te bezoeken en tot conversie over te gaan. 

Mommonline.nl luistert altijd naar de eisen, wil je twee foto's worden er twee foto's geplaatst. Onderhandelen is voor ons geen probleem en staan overal voor open.

 

 

Blogtrips/ events

Hoe kunnen wij nu beter een bestemming of activiteit promoten dan er zelf heen te gaan of aan deel te nemen? Door het ons zelf te laten ervaren, kunnen wij het enthousiasme nog beter overbrengen op onze lezers. Als ik zelf niet kan dan benader ik een gast logger om te kijken of hun misschien zin hebben.  Stuur ons een mail met meer informatie en reageren zo snel mogelijk. 

Langdurige samenwerking

Daar staan we natuurlijk voor open, dat vinden we het fijnste. Geef duidelijk aan wat je wil en wat je verwacht. 

 

 

 ♥ ♥ 

 

Contact via : contact@mommonline.nl

Of formulier hier onder , beantwoord binnen 24 uur.