Home » contact » Disclaimer en Privacy verklaring

Disclaimer en Privacy Verklaring- Mommycharlott.nl

Op deze pagina is onze Disclaimer en onze Privacy verklaring te vinden.

 

 

Disclaimer

Voor vragen, suggesties of andere zaken ben ik per mail te bereiken. Ook behandel ik berichten die mij gestuurd worden via Instagram Privé berichten.

Alle artikelen en foto’s op Mommycharlott.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en foto te kopiëren of verspreiden ook elke andere vorm van gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de eigenaresse.

Mommycharlott.nl wordt met grote zorg ontwikkeld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. Alle artikelen op Mommycharlott.nl zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet achter sta.
Ook de gastblogger’s staan achter hun verhaal en dit wordt helemaal nagekeken door Mommycharlott.nl

 

 

 

Hier vind je de privacy verklaring van Mommcharlott.nl . Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Mommycharlott.nl

 

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Mommycharlott.nl. Mommycharlott.nl is een Blogsite voor mama's die het heerlijk vinden om blogs te lezen en tips te krijgen. Denk hierbij aan lekkere mama verhalen maar ook zielige mama verhalen. Ook houden wij van fashion en van andere leuke dingen. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Mommycharlott.nl verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Mommycharlott.nl, neem dan gerust contact op!  Charlottedenboef@hotmail.com| Instagram; mamaenzoo |

  • Als je een reactie achtergelaten heb op Mommycharlott.nl kan je je gegevens in vullen; Naam emailadres en evt. site gegevens. Dit is niet verplicht. Als je het in vult kan alleen Mommycharlott.nl hiernaar kijken. Deze gegevens worden netjes en zorgvuldig bewaard.
  • nl kijkt een keer in het half jaar al de gegevens na, zal dit nooit open en bloot aan iemand anders door geven.
  • Analytics De website van Mommycharlott.nl verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

 

  • Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Mommycharlott.nl, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Mommycharlott.nl Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

 

  • Recht op inzage Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Mommycharlott.nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar Mommycharlott.nl. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 

  • Recht op rectificatie Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten aanpassen door Mommycharlott.nl.

 

  • Recht op wissen van gegevens Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Mommycharlott.nl vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

 

  • Vragen mogen altijd gesteld worden en we streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden. De vragen kunnen stuurt worden naar charlottedenboef@hotmail.com of via het contact formulier.

 

  • Je hebt het recht te kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doe je door gebruik te maken de mogelijkheden van je browser.

 

 Wil je meer weten over onze privacyverklaring of heb je een vraag stel het gerust en we geven zo snel mogelijk antwoord op u vraag en hopen dan duidelijkheid te geven