Home » Reviews » haarmode

De leukste haarspeldjes

 

Toen ik in verwachting was van mijn dochtertje was ik helemaal blij toen ik met 20 weken hoorde dat ik een meisje kreeg. Ik maakte een vreugdedansje en ik dacht, wat gaaf. Lekker de haartjes doen, vlechtjes maken en haarspeldjes in doen. Toen mijn dochter geen baby meer was en wat langere haartjes kreeg (echt een grote bos met haar) kocht ik allemaal leuke haarspeldjes en haarbandjes. Maar wat een drama, alles zakte af en niets bleef zitten. Ik was er snel klaar mee. Deed voortaan wel gewoon een makkelijke staart of knotje bij mijn dochter in. Ze heeft heel dun haar waardoor alles snel afzakt of uitglijdt. Ik vond het zo zonde en heb van alles geprobeerd. Haar eerst nat maken, haar meer touperen, maar niets was een succes.

 

 

Tot ik de haarspeldjes van het merk Your Little Miss van Haarspeldjes.com mocht testen. Ik had in mijn omgeving al vaak gehoord dat deze haarspeldjes langer blijven zitten. Ik was erg benieuwd en toen ze binnen kwamen ging ik meteen testen. Ja, je raadt het al, ze bleven zitten. Ik heb haar laten springen en dansen, maar ze zakten niet uit. De bevestiging was zo’n goed systeem. Natuurlijk geloofde ik mijn ogen niet en heb het een paar dagen geprobeerd. Ja, ik ben verliefd op de haarspeldjes. Hele leuke printjes en echt een feestje in het haar. Heb jij ook een dochter met lang dun haar en niets blijf zitten?

 

Ga dan snel naar www.haarspeldjes.com Nog een leuke verassing zijn de hele leuke prijsjes. Voor weinig geld kan je kleine prinses stralen met haar mooie speldjes. Mijn dochter van drie en half vindt ze helemaal te gek en elke ochtend laat ik haar een leuke uitkiezen. Mama blij met leuke haarspeldjes en dochter ook. Wat wil je nog meer?