Home » Reviews » mysterie box

In Samenwerking met My-little-love mocht ik een mysterie box testen.

Na een heel leuk contact te hebben met de eigenaresse mocht ik een mysterie box testen.
Ik was erg enthousiast maar ook erg benieuwd wat zal er in zetten?
Met veel blijheid en stiekem een dansje vloog ik achter me computer om gelijk te gaan kijken.
Op de site kon ik helemaal uit kiezen wat ik wilde , ik koos er eentje voor me zoontje.
De maat en het geslacht kon je door geven. Maar ook wat wil je liever kleding of lifestyle maar je kon het ook mengen. Hier koos ik voor om van allebei wat te hebben. De volgende werkdag had ik het al in huis. Heel leuk ingepakt echt als een cadeautje. Er zat een superleuk vestje in van goede kwaliteit. Dat voelde je aan de stof maar je voelde het ook aan de knoop kwaliteit. Wat ik heel belangrijk vind dat de kleding als maat valt en dat deed het absoluut. En een superleuk flesje om uit te drinken van glas maar van goede kwaliteit. Van de mysterie box van my-little-love kan je verschillende prijzen kiezen. Ik had de goedkoopste, mijn beviel het erg goed.

 

Terwaarde van 70 en je betaald -> €56,25
Terwaarde van 50 en je betaald -> 37,50

Terwaarde van 25€ en je betaald€18,75

 

 De spullen die erin zaten waren absoluut mijn smaak. Van goede kwaliteit en echt als verassing.
Superleuk om als verjaardag ’s cadeau te bestellen maar gewoon heel leuk om voor je zoontje of dochtertje te bestellen. Want een verassing wie maak dat nou niet blij? Mijn wel hoor!

My-little-love is een al poosje in de lucht met mooie goede kwaliteit kleding maar verkoop ook lifestyle. Het is voor jongens en meisjes en vooral heel leuk voor mama’s. Voor mama’s die erg van online shoppen houden voor hun kinderen maar waar de kleding ook van goede kwaliteit moet zijn. Zal ik zeggen ga snel naar My-little-love.nl en neem even een kijkje en misschien wel meer